40.

Frågade min förra aupair-unge Sasha vem hon skulle gifta sig med, då hon vill att jag och min sambo ska gifta oss en dag. Då berättade hon att hon minsann inte tror att hon kommer gifta sig utan istället kommer leva med 100 katter. Ja, det kan man ju också tro när man är tolv år. 
 
Själv tyckte jag att det som var jobbigt när jag var tolv var att ingen var kär i mig, men som sagt - man har ju olika tankar om livet.
Jag älskar henne iallafall så himla mycket, oavsett om hon gifter sig eller skaffar 100 katter.
 
 

39.

Denna helgen gick jag inte på det, nej nej! Min karl frågade återigen om jag ville med på bio.. Denna gång var jag lite smartare; Vad är det för film?  Han: Iron Man 3. Jag: Nej tack. Så var det problemet ur världen - nu slipper jag bli uttråkad och somna och han slipper skämmas när jag faktiskt somnar. Perfekt! 
 
Nej för min del blir det nog en härlig gråtar-film här hemma istället. Appropå gråtarfilm så såg jag Dear John för första gången och grät inte - är inte det märkligt? 
 
 
Han får en redig kyss även om han gillar Iron Man mer än gråtarfilmer.

38.

Är inte ingången på Skövdes ena systembolag störtskön?!

37.

Alltså, var är solen? 
 

36.

Hej godingar! 
 
Jag är så lycklig idag så att det inte är klokt. Dagen började rätt dåligt med att jag och Amanda inte var nöjda med någonting, men det vände fort och jag blev godkänd på tentan som jag har haft ågren över i typ en månads tid. Hur bra? Och som ni vet så är det tisdag idag och det betyder sånglektion, vilket såklart också är fantastiskt. 
 
Tyvärr är det onsdag före det är torsdag, vilket är synd då min amazing boyfriend kommer hem på torsdag - men det får gå, den som väntar på något gott..!
 
 

35.

Jag sitter nu på bussen mot...bam bam bam; Uddevalla! Ska hem och mysa och bara vara. Återkommer, då på västkusten!

34.

Ni anar inte vilket fantastiskt möte jag var på förut! Så mycket energi i samma rum, en jävla vilja och massa garv, så kan man typ sammanfatta hur det gick till på TV4s kontor när Mayday Event, Simons Ljud o Ljus och Göteborgs förenade ungdomar hade möte idag. Snart kommer vi offentliggöra eventet, tills dess - boka in 1 juni i Hjo i almanackan, det kommer bli en kanondag!

33.

Alltså, vilken dag. Har absolut ingen energi kvar, men försöker lura kroppen med energidryck och proteinbar. Behöver det nu när jag sitter och arbetar med statistik.

Annars då? Inte mycket förutom ett väldigt spännande möte imorgon med Mayday och våra framtida samarbetspartners!

32.

Solen skiner och jag känner plusgraderna när jag nu står och väntar på Amanda. Vi ska dra till skolan och försöka färdigställa vår rapport och sen är det äntligen dags för sång!

I helgen bytte jag för övrigt däck, like à boss!!!!!

31.

Igår kom min sambo hem igen efter en vecka av jobb på bortaplan, jättemysigt. Han frågade om vi och några vänner skulle gå på bio imorgon, alltså idag. Ja, såklart att jag säger ja, för jag vill ju hänga med honom och våra vänner. SEN frågar jag; Vad för film vare nu då? Han: Oblivion.

Jag undrar vad det är för film, googlar och i mitt inre hoppas jag på att det är ett härligt romantiskt drama. 
SF berättar för mig att filmen är en scifi som handlar om att Tom Cruise räddar mänkligheten.
 

30.

Ett allvarligt problem jag har är att jag drar mig för att ringa samtal. Nu pratar jag inte om när jag ska ringa till mina bästa vänner och prata bort 30-50 minuter, nej utan när jag ringer i en roll som välgörenhetsorganisations-person. Jag blir på riktigt en sämre projektledare när jag ska ringa och förklara ett event istället för om jag skulle haft en powerpointpresentation då jag förmodligen hade vart grym. 
 
Det har heller ingenting med folkskygghet att göra, tvärtom - jag älskar människor så till den grad att jag kan tycka att det blir riktigt trevligt att tala i telefon när man väl har fått kontakt med personen i fråga. Det är bara den första minuten som egentligen är jobbig.
 
Jag undrar vad telefonen gör med mig. Ärr det för att jag inte kan se in i en persons ögon medan jag pratar? Blir jag nervös för att jag tror att de ska tycka att mina planer är knäppa? 
Vet inte, men en sak vet jag - jag gillar direktkontakt, IRL som de yngre säger. 
 
Har ni några tips på hur jag ska börja älska den första minuten i ett samtal med en, för mig, okänd person? 

Amanda visar upp mitt häftiga skal som gör det liiiite lättare att prata i telefon.

29.

Det gör lite ont i hjärtat nu så därför vill jag skriva ett litet inlägg. Appropå inlägget igår och den hemska nyheten om att den försvunna flickan från Uddevalla nu är död så vill jag mest säga; håll hårt i varandra och uppskatta era nära och kära. 
 

28.

Tänk att det finns massa människor som man blir så glad av att vara med och så ledsen av att vara utan.
 
 
 
Puss och godnatt.

27.

Detta inlägg skrivs från sängen där jag nu ligger och känner mig död. Helgen har varit magisk med både drinkkväll, 50årskalas och 33årslunch!

Nu; The Following👌

26.

Lite mainstream style här i bloggen då;
 
                                            Throwback Thursday, Spanien 2008

Vill ni höra en sjuk historia angående mig och hon i solglasögon och röd hårblomma, som för övrigt heter Rehanon?
Klart ni vill.
Såhär var det, i oktober 2008 hade jag och Yvonne praktik på en engelsk radiostation i Spanien. Jättetrevligt, hej och hå, vi addade radio-gänget på Facebook men mer kontakt än så blev det liksom aldrig.
 
I typ.. april 2011, när jag jobbade som aupair i England, var jag och Beate på en pub i Weybridge, som för övrigt är en sjukt liten stad. Till saken hör att jag, denna pubkväll, hade druckit en del pints liksom, ni fattar. I mitt stilla, lätt berusade sinne, tror jag först att jag ser i syne. Det kan väl inte vara..Nej. Det är ju alldeles för knäppt att jag ska springa in i min förra praktik-kollega, som jag då inte hade sett sedan hösten 2008 och knappt pratat med heller. Jag skickar fram Beate som får fråga vad kvinnan i baren heter. Rehanon hette hon såklart. Fattar ni hur liten världen är eller? En gång när jag sa så så sa en tjej såhär: Nej.. Det är Skövde som är litet. Och nej, återigen, det är inte bara Skövde utan världen är väldigt liten.

25.

Vilken dag. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva den. Gick för det första och la mig vid åtta(!) igår och sov till ungefär åtta.. Sedan har dagen bara vart sådär, ni vet... Ingenting alls egentligen. Jag har inte vetat ut eller in. Har försökt fortsätta lite på B-uppsatsen, har kollat på Revenge, gått och handlat, blivit glad över vårvädret och sedan sovit middag. Nu sitter jag här och har ångest över att jag först sov tolv timmar och sedan sov middag på det. Ska jag berätta en hemlis? Vill helst bara att det är fredag och att vi sitter i bilen påväg till Uddevalla.
 
Vi bör nu muntra upp humöret med en liten tillbaka-blick i Fridas bildarkiv!
Paris, 2011
 
 
 
 

24.

Sitter i detta nu och taggar sånglektion efter en rätt produktiv dag med både powerwalk och skola. Sången som ska sjungas är; Du måste finnas. Jag väljer alltid låtar som ger utmaning och som har en bra text. En gång fick jag Firework med Katy Perry som läxa, gick sådär med den där töntiga texten..

23.

Jag och en vän har en 30-dagarsutmaning. Vi ska äta, inte bara "nyttigt" utan ren mat. Inte massa färdigprodukter och så vidare utan bra käk, helt enkelt. Första dagen, idag alltså, har gått helt toppen! 
Tänkte att ni nu skulle få se min mat idag, så ni som hatar matbilder - look away, för gudsskull! 
 
1. 3. Finn Crisp med banan, 1 apelsin och 1 ägg. 2. Kyckling & fetaostsallad. 3. Lättfil med banan, apelsin, kanel.
 
Nu är det 29 dagar kvar, kom an bara säger jag!
 

22.

I helgen var det ju påsk, för er som har missat det och vi hade över härliga vänner, bland annat självaste Anja, och åt massa (läs: alldeles för mycket) mat.  Igår var vi på en liten träff med min pojkväns kusiner och ja, vi har bara haft det trevligt hela helgen. Efter en välbehövlig en-milspromenad förut så har vi bara chillat biffen. Nedan bjuder jag på lite bilder från helgen. Touché! 
RSS 2.0