21.

Långfredagen startade vi med att baka scones, driver inte när jag säger att dom smälte i munnen. Lite lemon curd på också så var jag i himlen!

20.

Vad tycks, fina va? Snart ska vi vara ifrån varandra ett tag och då tänkte jag att ett sånt här halsband är väldigt fint att kunna titta på och bli lite varm i hjärtat. 
 
Annars då? Nej, inte så mycket - eller mycket men kanske inget ni tycker är spännande. Käkade precis tacos för andra dagen i rad, man tröttnar ju aldrig. Tidigare idag började jag och Amanda med B-uppsatsen och ja, vi är ju rätt grymma. Sen drog jag på PW och tjingade på mina goa kollegor på Turistbyrån. Då fick jag lite påskgodis och en lapp, alltså hur gulligt? 

19.

Nu är det verkligen back to reality. Jag har både hunnit med lite skola, pappersarbete och Mayday idag, inget bubbel eller sådär så långt ögat kan nå! Skämt å sido, det är skönt att ha ordning på vad som händer i veckan, dock är det ju alltid gött att ha en otroligt trevlig helg.
 
PUSS

18.

Godmorgon på er, godingar!
Nu sitter vi här, jag och min karl, och är väldigt www båda två. Jag med min iPhone och han med sin iPad, haha. Igår hade vi tjockis/slappkväll och i fredags bjöd vi på tapas och hade massa trevligt folk på besök. Fast fredagen började ju såklart med bubbel och Schulman show med Beate, mycket trevligt!

Solens strålar gör ju att denna dagen kan bli fantastisk den med!

17.

En bättre fredag, helt enkelt.

16.

Jag har blivit så himla morgonpigg, det är ju fantastiskt. Igår när det var tenta gjorde det inget att klockan ringde halv sex och idag gick jag upp tjugo i sex och började tvätta. Idag kommer Beate hit, men innan det ska jag hinna med ett lunchmöte och greja lite med en ansökan jag ska göra. Så nu ska jag inte slösa mer tid här, bye for now. 

15.

Jag tänker inte säga mer än att jag är glad att det är över nu, iallafall. Något annat jag kan säga är att jag längtar efter morgondagen som om det vore självaste julafton.  

14.

Okej, fingers crossed - tenta om 1 timma och 45 minuter. 
Efteråt blir det lite jobb på Turistbyrån och sen... är det snart torsdag vilket betyder att Beate kommer hit! Och sen är det fredag vilket betyder att min karl kommer hem! Fantastiskt. 
 
 

13.

Alltså, jag kan bli sådär galet nostalgisk när jag läser min gamla Londonblogg. Dels för att det var så roligt och dels för att det förändrade mig som person extremt mycket. Två år sedan jag bodde där nu och tiden har bara svischat förbi. Smsade min aupairmamma idag och skrev att jag saknade dom jättemycket och fick till svar att hon saknade mig lika mycket och att när hon pratar om mig säger hon att jag är hennes andra dotter. Fantastiskt gulligt om ni frågar mig.
 
Jag och min älskade unge - see u in July! 
 
 

12.

Just nu så har jag extremt mycket i mitt lilla huvud - skola, jobb, Mayday och massa annat smått och gott som man kan fundera på. Just därför är tisdagar klockan 16.20 heliga för mig för då får jag gå och sjunga, något som faktiskt är en av de bästa grejer jag vet. Då, i tjugo minuter, tänker jag inte på någonting annat än på hur roligt det är att stå där och bara gala. Har ni någon helig stund i veckan, när INGEN får störa? 
 
Bild från pappas 50-årsfest!

11.

Jag bakar nästan aldrig, men på något sätt så gör jag ALLTID det när det är tenta dagen efter. 
Strange.

10.

 
För att försöka friska upp tentahjärncellerna har jag två dagar i rad befunnit mig på gymmet vid sisådär tio över sju på morgonen. Ofta det händer en vecka när det inte är tenta, nej. Jag hoppas dock att min motivation ska sitta i lite längre än bara veckan ut.. Ska jag slänga in något peppande citat här under nu för att höja den allmänna motivationen och verka asball? Alright.
 
 winners never quit, quitters never win

9.

I helgen var jag extremt sugen på att köpa tulpaner. Väl i blomsterbutiken fanns det endast tre stackars tulipanbuketter kvar. Jag tog en och tänkte att den fick duga, men det tyckte inte kassörskan som rev upp plasten och suckade något i stil med: "svenska tulpaner...." Hon rev bort fula blad, gick och hämtade ytterligare en bukett och fyllde på. Sen hämtade hon lite mer grönt för att göra min bukett ännu vackrare.
 
"Det blir 49;- för detta, min vän." sa hon. Alltså, himmel - en vanlig liten tråkig bunt med blommor kostar egentligen 39;-, så jag fick en pimpad restbukett med 20 tulpaner för endast 10 kronor till. Hon kunde egentligen struntat i att bry sig och sålt den stackars tråkbuketten till mig, jag hade inte regerat. Men ja, där snackar vi extremt bra service.

8.

Eftersom det är lammningsperiod så åkte jag och min sambo ut till hans föräldrar för att kolla på de söta som lammisarna! Herrejösses, mitt hjärta vill smälta och ja, jag vill adoptera allihopa. Det kan vara så att lamm är det sötaste djuret som finns.

7.

Såhär blev den fantastiska kakan igår, mhmmmm..

6.

Men nu skulle ni allt vilja vara hemma hos mig va..?
 

5.

Idag har vi ett fantastiskt väder här i Skövde och då..har jag inte vart ute alls. Eller jo, vi köpte nya tallrikar och skålar, så då var jag ju ute. Annars har jag varit inne för att plugga tenta, och detta blogginlägg tyder ju på att det går sjukt bra..(?) Jag vet inte, hur mycket kan man egentligen proppa in i hjärnan? Det känns som att det tar stopp efter ett tag.
 
 
 
Jag ska försöka rensa huvudet efter tentan på onsdag och då passar det ju alldeles utmärkt att Beate kommer hit på torsdag. Min ambition är att vi ska sitta på balkongen insvepta i filtar och dricka bubbel, vi måste ju trots fira att hon fyller hela 24 år på tisdag, amazing.
 
 

4.

Men äntligen! Nu kom belöningen för mitt otroligt irriterande småsurfande, nämligen:
Säsongspremiären av säsong 8, tack!
Samtidigt låtsas jag att jag är en housewife och slänger ihop lite käk till min sambo som kommer hem efter att han varit iväg en vecka, mysigt då. 

3.

2.

Only hate the road when your missing home, sjunger Passenger på p3star och solen lyser genom fönstret. Jag är så rolig egentligen, jag skäms lite att jag bloggar. Tänker lite som såhär: skriver aldrig vettiga inlägg, har inget speciellt intressant liv och har ingen nish. MEN o andra sidan; jag tycker det är roligt att skriva, jag gillar att fota och jag bryr mig faktiskt inte vad någon annan tycker.
 
Det ni kommer få läsa om kommer vara min välgörenhetsorganisation, skolan, tankar som svävar iväg, mat (jag älskar mat!) och lite annat tramsigt. Nu tänker jag blogga utav bara fan.  "Eller hur", tänker ni säkert nu. "Nu säger hon så, precis som när hon börjar ett nyttigt liv varje måndag". Men jag lovar er, jag ska verkligen försöka denna gången.
 
Manhattans skyline kan väl vara trevligt att beskåda en dag som idag.

1.

 
I'm back, fellows!
RSS 2.0