65.

 

64.

Midsommar var otroligt härlig med massa god mat, bästa vänner, roliga lekar och dans på Ys vardagsrumsgolv. Perfekt helt enkelt, som midsommar brukar vara. Saknade dock min karl, men snart snart snart ska jag få pussa på honom!!

63.

Fredag till tisdag bjöd på en fantastisk ledighet. Jag var verkligen bara ledig och hade trevligt. Kort och gott.

62.

 
Kan inte annat än att hålla med The Suns läsare. 
 

61.

Är så oftantligt taggad på midsommar så jag vet inte vart jag ska ta vägen. 10-17 på tisdag och onsdag och sedan ett kortispass, 9-15, på torsdag. Därefter ska jag åka raka vägen till Uddevalla, för det är där som jag ska spendera midsommarhelgen.
 
 

60.

Hittills har helgen bjudit på 20 fantastiska timmar i Göteborg med mycket tjejsnack, vin och bubbel, frukost på balkongen samt en lunch med mor och far. Fantastiskt. 
 
Jag har även insett hur mycket jag älskar schlätta. 

59.

Inte nog med stefnaies fantastiska diamanttavla som jag snart ska hämta i Uddevalla och hänga upp i lägenheten här i Skövde så ska superduktiga Maja måla en tavla till mig med specialbeställt motiv. Är det inte grymt att ha talangfulla vänner? Jag har mååånga sånna, allas talanger går dock inte att sätta upp på väggen, vilket är synd!

58.

 

57.

Efter en trevligt kväll innehållande mat och intressanta samtal på Scandic med Next-gänget så har jag nu slagit mig ner i soffan framför White Collar.

Imorse gick jag återigen till gymmet före jobbet, någonting som jag tackar mig själv för då det hjälper mig att stay alert hela dagen. Mycket bra.

56.

Dagen började 07.00 med en liten promenad som ledde mig till gymmet. Efter en liten kort session där så stack jag vidare till jobbet där jag käkade frukost. 10.00 satte jag mig vid min plats och då började arbetsdagen. Nu har jag vräkt i mig naturgodis och kollar på min nya favoritserie White Collar. En heeelt okej dag, skulle jag säga. Vad har ni åtta personer som läser min blogg gjort idag då? LOL
 
 
 
 
 

55.

Jaha, då var det sommar. Insåg precis att jag inte behöver tänka på någonting gällande skolarbete eller min välgörenhetsorganisation. Allt som behöver fixas nu i sommar är lite visumarbete inför USA och såklart mitt sommarjobb på turistbyrån här i Skövde. Inte fel det. 
 
Jaha, vad har jag mer för planer i sommar då? Ingenting, förutom att hänga med min favorit om några veckor SAMT att min aupair-familj från England kommer till Uddevalla i slutet av juli. Hur roligt kommer inte det bli då? Hur fett som helst! Eftersom Sasha älskar nöjesparker så ska vi bland annat gå på Liseberg, vilket kommer bli känoon.
 
TOOOO EXCITED MAN!
 
 
 

54.

Jaha, så var det gråtfest i soffan för det hära prinsessbröllopet dårå. Älskar när karln blev helt rörd när hans blivande brud steg in i kyrkan, så jävla mysigt. 
 
Idag har jag jobbat, vet inte hur jag har förtjänat att jobba på världens bästa ställe men så blev det och tack gode gud för det. Sen gick jag och handlade färskpotatis, köttbullar, dill och gräddfil och slängde ihop världens godaste måltid. Nu ska jag läsa färdigt "50 nyanser av frihet" och sen får vi se vad livet har att bjuda på. En tvättid kanske? 
 
Alltså, hur ruskigt snygg karl har jag inte? 
 
 

53.

Oj, oj. Nu har jag varit i Uddevalla sen i lördagskväll och jag har slappnat av totalt. Lördagen i Hjo var ju, som sagt, en riktig succé och i söndags kom min älskling Beate hit och var här till i onsdags eftermiddag. Jag grät när hon åkte för nu ses vi inte på ett år, så det var riktigt sorgligt. 
 
Imorgon åker jag till Skövde för 10.00 börjar jag sommarjobba. Älskar mitt jobb och jag skulle inte byta ut det för allt i världen. Mina kollegor är goa och ja, det är fab helt enkelt. 
 
Jag och Yvonne idag på Mollön 

52.

Vilken succé eventet blev! Grymt väder, sjukt bra aktiviteter och 10 000:- till grundskolan i Hjo i kampen mot nätmobbning! Tack alla som har stöttat, hjälpt till och deltagit! Ni är fantastiska.

Nedan kan ni se en bild på mig och Roddy, känd som Hero från Gladiatorerna. Dags för mig att börja gymma igen ser jag..

RSS 2.0