73.

Nu har han åkt, mitt livs kärlek och dessutom bästa vän. Jag kommer inte få se honom förrens i december och det känns förjävligt men det kommer gå fort. Jag ska ju trots allt också åka iväg snart.

Ikväll så kommer min Englandsfavoriter till Sverige - kan knappt tro det! Är så lycklig att de kommer och livar upp en jobbig dag som idag.

https://cdn2.cdnme.se/78943/7-3/pic_51f64550e087c32f047e67a7.jpg" class="image">

72.

Alltså, det är riktigt sorgligt att det är typ två personer som orkar klicka sig in på bloggen.. Förhoppningsvis kanske ni tycker mitt liv är lite mer intressant när jag är i USA!!! lol. Ikväll sticker jag och sambon upp till Stockholm för imorgon ska jag på visumintervju, fingers crossed att allting ska gå smidigt som attan.

Ja, vad annars? Typ inte så mycket. På måndag kommer jag skratta och gråta om vartannat tror jag för då åker my darling one iväg igen MEN the Cronins landar i Sverige! Min aupairfamilj alltså, för er som inte vet det! Hur exciting alltså? Att dom ska träffa min familj och få se Sverige osv.. Supertaggad.

Puss

71.

Sorry för dålig uppdatering, men ni vet ju hur det är när kärleken sveper förbi! Nu är han hemma ett tag och trots en kaotisk hemkomst så mår alla bra nu. Fantastiskt. Ikväll får jag finbesök och just nu sitter jag på jobbet så... Hejsvejs!

70.

Alltså, tänk er tillbaka på hur det var dagen för julafton när ni var små. Exakt den där känslan har jag nu, helt pirrigt i hela kroppen! Vill spola fram tiden typ 24 timmar bara, så jag slipper vänta.




69.

HAREGUD, vilken bra helg - utan att det ens har hänt någonting. Jag tror att mycket beror på att jag längtar så efter nästa vecka! 
 
Iallafall så har jag jobbat lördag och söndag, men även hunnit med att dricka bubbel med mig själv och fika bort fyra timmar med Åse - som också ska till USA för utlandsstudier. Hon ska dock till Albuquerque, så det är lite synd då hon är en fantastiskt trevlig brud! Förhoppningsvis tar hon sitt förnuft till fånga och hälsar på Chicago någongång under hösten! 
 
Nu ska jag fortsätta greja med mina fantastiska papper som ska med till visumintervju samt till universitetet..  Men vi avslutar med en extremt rolig bild!
 
 

68.

Nu har jag ju typ levt själv i två månader och då upptäcker man saker som allt som oftast händer.
1. Jag lagar inte mat efter jag kommit hem från jobbet, utan köper istället en fet påse naturgodis och smäcker i mig på 15 minuter. 
2. Youtube-söker på "karaoke" och vrålar med i varenda jävla sång som dyker upp. 
3. Diskar när det behövs. Alltså, jag menar när diskhon är fylld. 
 
Det finns många fler punkter, men detta tycker jag illustrerar mitt "ungkarlsleverne" ganska bra. Jag lär ju iallafall bättra mig på nummer 1 & 3 nästa vecka, men nummer 2 kommer nog hänga kvar, Magnus uppskattar nämligen när jag fulsjunger. Får jag för mig. 
 
 
För övrigt; jag vill så gärna åka till ett varmt land där man kan sola och bada. Hade varit gudomligt! Därför får ni nu en bild på Oia som ligger på Santorini!
 
 
 

67.

Såhär glad är jag idag, heja livet!
 
 

66.

Asså, var på sån här anhörighetsträff igår för oss som är anhöriga till soldater i utlandstjänst och så visade dom ett bildsspel och mitt i allt så dyker mitt lilla hjärta upp på en superstor bildskärm. Mitt hjärta slutade nästan slå av glädje.
 
Iallfall, idag var ingen rolig dag så we can skip to prata om den. Men vet ni, om typ 40 dagar sticker jag till USA och pluggar. Kan knappt fatta att det är sant - men är sjukt peppad iallafall. Ska på visumintervju och lite sånt först och sedan, i det fall att dom är så snälla och ger mig ett visum, så sticker jag 13 augusti. Galet! Jag ska styra upp en gedigen fest innan jag drar, så jag får pussa på alla mina godingar innan jag drar.
 
 
 
 
Vad tycker ni om min nya design då?!
 
RSS 2.0