214.

Det känns som att mitt liv skulle vara lite mer fantastiskt om jag slapp sitta vid datorn så mycket som jag gör. Jag spenderar nästintill hela dagarna just nu med att knåpa på C-uppsats och metodologi-essä. Självklart är det mitt eget val också, att tillbringa så mycket tid framför skärmen, men jag börjar tröttna lite nu. Av den anledningen bloggas det inte så mycket heller, men nu gör vi ett försök. Idag har jag varit på yoga, börjar bli en vana nu och det känns fantastiskt. Idag var jag dessutom där med min jättegoa kollega Filippa, så det blev extra trevligt. 
 
Är för övrigt superglad idag, för imorgon får jag jättefint besök. Min bästa, bästa Y kommer hit! Vi ska dricka kaffe i solen, luncha och prata hela dagen. Hennes tåg anländer 11.20 och som sagt; jag är så glad! 
 
By the way, Ms. Parsons; I just realised that the translation by Google really sucks, so do not blame me. Love you, blog on <3 (If you all want to read about my old roomies adventures in Spain, visit monparsons.blogspot.com - you will NOT be dissapointed!)
 

213.

Jag är bortskämd.


RSS 2.0