51.

Så mycket tankar alltså. Jag grunnar på allt möjligt känns det som nu. Tänker, vänder på tanken, tänker igen och tänker om. 
 
Över till någonting hela annat. Idag har jag pratat med min fantastiska karl, han är verkligen min bästa vän och mitt livs kärlek. När jag träffade honom så blev mitt liv mycket roligare och lättare - trots att jag inte alls hade det jobbigt eller svårt innan. Det bara blev bättre när han kom in i bilden, helt enkelt. Den 19 juni har vi varit tillsammans i 1,5 år och tiden har gått så fort. Mycket prat om my man nu men jag saknar honom så mycket, så jag skiter i vad ni tycker om det. 
 
Men nu kanske jag ska fortsätta att förbereda lördag i bästa möjliga mån..

50.

Mitt huvud är lite "all over the place" men jag ska försöka samla ihop mig så gott det går och knåpa ihop ytterligare ett fantastiskt inlägg.
 
På lördag är det dags - Mayday Loves Hjo - som jag har kämpat med i ungefär ett halvår. Tiden har gått så himla fort och jag vet liksom inte riktigt vad jag kommer känna på söndag. Lycka, tomhet, glädje? Förmodligen alla tre. Jag önskar bara att min älskade sambo kunde vara där, det skulle betyda världen för mig - men tyvärr går inte det. Han är fantastisk på annat håll, så jag får istället glädja mig åt att min underbara familj kommer upp och stöttar. Och det är inte dåligt det ska jag säga. 
 
Vet ni vad? I augusti, om min visumansökan bara kan gå genom smidigt, så sticker jag till USA och pluggar ett halvår. Hur roligt? ASKUL. Jag ska befinna mig en timma utanför Chicago i staden Rockford och det kommer bli fett. Kommer faktiskt sakna min klass, blev lite ynklig och blödig efter tentan i lördags och insåg att jag knappt kommer spendera mer tid med de, då jag kommer hem när C-uppsatsen drar igång. Oh, well. 
 
Nu ska ni få se på något ruskigt bra - reklamfilmen om Mayday Loves Hjo som just nu går i TV4 Skaraborg. 
 
http://www.youtube.com/watch?v=9xfrB-fYl0g
 
Puss och kram, så länge.
 

49.

 
 

48.

Helgen har varit bra, och så vidare som en gammal lärare brukade säga.  Nu är det sådääär men det ordnar väl upp sig inom kort. Ja, äre ens någon som läser denna bloggen eller? DÅLIGT med respons måste jag säga. 
 
För övrigt; nästa Maydayevent kan ni läsa på om på bilden nedan!
 

47.

Ljuvliga morgon.

46.

Två liter jordgubbar och en flaska bubbel senare, livet är hårt. 
 
 

45.

Idag skiner solen och alla är glada. Snart ska jag dock ur solen och in på möte med räddningstjänsten. Spännande va?

Ikväll får det nog bli lite inlines med min karl, trots att jag knappt vet hur man
bromsar.

44.

Han toppade med Darkness-plattan. Sinnessjukt.

43.

Kan inte beskriva magin igår kväll på Friends Arena, trots världens sämsta ljud, när karln, mitt i konserten, säger att han vill ge oss en present och kör Born to run-plattan från början till slut. Helt sinnessjukt.

Hur ska han toppa detta för oss ikväll?

42.

Är så överjävligt taggad på Bruce*2 i helgen så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Ikväll åker jag och Anja upp till Stockholm och checkar in på Scandic Ariadne! PEPP!

41.

Insomnia.

RSS 2.0