209.

Klickade hem denna goding igår. Tyckte jag förtjänade den. 


208.

I måndags så fick jag äntligen komma tillbaka till mitt jobb för att göra ett gästspel och SOM JAG TRIVS. Älskar mina kollegor och ja, riktigt kul att få komma tillbaka för första gången sen i juli.

På bilden så ser ni mina kollegor och min chef från tid som international liasion på Rockford University!

207.

Att få uppleva den där kärleken, den som gör att man bara vill spendera varje sekund med honom. Fantastiskt. 

206.

Är stolt att kunna säga att min träningsmotivation har hittat tillbaka! Tredje gympasset för veckan avverkades precis och nu är det dags för lite mathandlande. 


205.

Nu mina damer och herrar, nu sätter vi igång!

204.

 
Just nu myser jag i soffan med min karl, vi dricker Irish Coffee och kikar på andra säsongen av "Suits". Njuter av livet med andra ord. 

203.

All you need is love.. Och en kalender, klocka och hörlurar. 


202.

Ingen kan väl ha missat den fantastiska serien Sherlock? Eller jo, det kan ni ju ha gjort för det hade jag och Magnus - vi har alltså kollat säsong 1-3 på en månad. Iallafall så tycker jag ni borde kika in denna serien direkt, riktigt bra deckarserie med Martin Freeman och Benedict Cumberbatch.

201.

Gott nytt år och god fortsättning på er.
 
2014, låter det inte alldeles ljuvligt? Jag är superexalterad för att se vad detta året har att erbjuda. 
Det jag vet ska hända är att jag tar min kandidatexamen i socialpsykologi i maj/juni, fantastiskt. Och att jag kommer njuta av att bara få vara med min fantastiska sambo utan att vi är på helt olika platser i världen. 
Resten är ett äventyr och ni är hjärtligt välkomna att hänga med på det äventyret.
 
Ps. Tack som fasen förresten till er som följde mig under min tid i Rockford. Särskilt tack till min sambos mamma Madeleine och min egen mamma Anki som har läst alla inlägg och kommenterat ihärdigt: ni är bäst! Ds. 
 
Rockford, Illinois. 
 
 
 
 
 
 
 
 
RSS 2.0