179.

För ungefär en timma sedan avslutade jag  ett prov i Human Development och jag borde väl inte säga detta men det gick rätt bra. Förra gången jag skrev det om ett prov här i bloggen  så fick jag ett C, haha! Vilket skämt va? Jag är en sån jäkla expert på att jinxa så om jag får  ett C på det provet jag  gjorde idag så kommer jag ALDRIG nämna  ett till prov i denna blogg! 
 
Igår pysslade vi ju med pumpor och det gick rätt bra. Medan min beloved roomie var hur konstnärlig som helst så skapade jag en pumpa som har lite likheter med hur jag själv såg ut som barn! Ärligt alltså, mina tänder såg ut EXAKT såhär: 
 
 

178.

Idag så var det äntligen dags för Swedish Heritage Meeting igen! Så mysigt med alla människor och de supergoda pannkakorna på Stockholm Inn. Om ni såg planschen jag la upp förut så  såg ni också att Stockholm Inn är  en av våra sponsorer - tackarrrr! Superglad över att de väljer att komma och ge ut lite gratismat till alla fattiga och hungriga studenter! 
 
En av deltagarna idag hade gjort en  midsommarkrans till mig som jag kan ha på mig på vårt event, så himla fin! Ska använda den varje midsommar framöver (mamma oroa dig inte, du ska få göra en riktig varje år framöver ändå!) 
 
Nu måste jag plugga snart jag ska iväg på Pumpking Carving, spännande hörru!
 

177.

Förlåt om det är lite tyst - det är reeedigt mycket att pyssla med nu, bland annat det här:
 

176.

Utlovade ju bild, insåg dock inte att jag klädde ut mig till min bror...

175.

Idag ska jag på Halloweenfest och någonting som är otroligt utjatat är när folk klär sig i för lite kläder bara för att det är Halloween. Vi funderade iaf på att vara Ninja Turtles, men efter att vi kom på att vi inte ville lägga några pengar på kostym så bestämde vi oss på att klä ut oss till karlar. Bild kommer senare, mustasch utlovas iallafall! 
(kom på att det kanske är därför folk ofta har på sig så lite kläder på maskerader; de kanske inte vill lägga pengar på kostymen så de klär sig så billigt som möjligt hehehe, lol) 

Jag var Björn Ranelid på en maskerad hos fröken Mäki i februari 2012! (tror jag) 
 
 

174.

Dagarna bara svischar förbi och nästa fredag är det november! I november händer det mycket; tre rapporter ska lämnas in, jag ska  arrangera en Sverige-fest på skolan och så är det även Thanksgiving! Denna  högtid ska firas hemma hos Kaela tror jag, mycket trevligt. 
 
Annars då? Nej, det är ju fredag och jag  ska  hem till en kompis för att kolla film och käka pizza och imorgon blir det nog lite Halloween-fest. Vad gör niii då? 
 zoet_tj3j_90 lol
 
 
 

173.

Chicago, I love you.
 

Söndagstomt på Union Station. 
Storstadsljus är ju någonting av det vackraste som finns.

Den berömda bönan! 
Navy Pier.
Lyckligtvis så är även Åse ett stort fan av Red Mango!
Trump Tower!

172.

Vi precis har fått våra "midterm-grades" och jag är väldigt glad att kunna säga att jag, just nu, inte har några slutbetyg under B. Jag är i ett helt nytt land och pluggar på engelska - så jag är supernöjd. Det är en väldigt stor skillnad på vad jag är van vid och hur man går tillväga här. Om jag misslyckas  på ett prov här och får underkänt, så inkluderas det i mitt slutbetyg - men jag får ingen chans till omtenta. Hemma  så får man ju göra om sin salstenta om man misslyckas första gången, vilket ju är väldigt skönt.
 
Här blir det alltså extra viktigt att "naila" tentorna och uppgifterna, och ja - som det ser ut nu så är jag ju iallafall tillräckligt bra!
 
 
 
 

171.

Chicago var FANTASTISK och jag är så glad att jag fick uppleva stan med Åse.  Mer om det lite senare + att jag ska berätta om hur jag ligger till i skolan just nu!  Right now så måste jag fokusera på lektionen!
 

170.



169.

Efter min träning imorse så tänkte jag sticka till matsalen och käka. Det tyckte inte min chef och Jessica som tog med mig till Five Guys. Jag förstår verkligen varför detta ställe har blivit superomtalat - SÅ GOTT! Rekommenderas varmt till alla hamburgeälskare! 

168.

Idag blev jag intervjuad av NBC:s lokala tvkanal Channel 13 här i Rockford angående skolan. En sisådär fem sekunder av tv-tid i USA är alltid något! 


167.

Hur häftigt är det inte att Theres pryder en Billboard på Times Square?!


Läs hennes blogg på: www.theresalex.elle.se! 

166.

Fall break, I LOVE YOU

166.

Ursäkta frånvaron, ni som har saknat mig (alla, förstås)! 
 
Jag har haft fullt upp med att plugga inför de två tentorna som jag hade idag, men nu är det faktiskt HÖSTLOV till nästa måndag så nu har jag hur mycket tid som helst att blogga, lol. Vet ni vad som händer i helgen?! Jag  sticker till Chicago med Åse som också är utbytesstudent från Högskolan i Skövde, fast hon är förstås inte på Rockford University utan i New  Mexico! Är så glad att hon  flyger in till Chicago för att göra storstan med mig! Vi ska bo på ett hotell som ligger precis vid den stora shoppinggatan så antar att vi kommer åka hem med varsin knökfull väska.. 
 
Efter tentor, jobb och träning var avklarat så gjorde jag någonting som jag inte har gjort på  länge. Jag tog min kamera och gick ut för att fota lite av höstens ankomst. Blev ju förstås mer egobilder än höstbilder, men jag är ju så  söt så det gör ju inget - HAHA. 
 
Vad har ni för er? Saknar er  (kommer btw hem  om två månader idag!!!)
 
 


 

165.

 

164.

Hade först en känsla av att provet idag gick asbra men sen insåg jag att det gick skit. Kan skylla på hur många omständigheter som helst men kommer VERKLIGEN inte göra det eftersom det i slutändan alltid är upp till en själv. Det blir ALLTID som man har tänkt sig, som Olof Röhlander säger. 

Ska avsluta med ett annat citat av honom och det är:
Varje dag ovan jord är en bra dag.
Glöm inte det och gå ut och gör någon glad. 



163.

162.

Klockan är nästan 10.00 här i Rockford och jag har redan hunnit cykla 15 km och ätit frukost. Under frukosten ringde jag en av mina bästa vänner, nämligen Yvonne! (Använder aldrig hennes hela namn utan hon heter oftast Y) Älskar att prata med henne för hon får mig alltid på bra humör och vi kan diskutera ALLT! 

I år har vi vart vänner i 17 år, hur fantastiskt är inte det? 


161.

Idag är jag  så trött så att det inte är SANT. Tittade på  den senaste instagrambilden som jag la ut och inser att jag verkligen inte bara ÄR trött utan SER trött ut. Är mitt uppe i midterm exams-pluggande och ja, det tar ut sin rätt. Jag har en exam på  fredag och två på måndag, mjao. Det kommer förhoppningsvis gå bra, men är räätt nervös. 
Ser så trött ut, antar att hösten har knackat på dörr'n!
 

160.

Kommer ni ihåg min etikläxa? Smackade ju in 28 av 30. Hoppla!


159.

I fredags hade vi "Black Tie Affair" på skolan som var lite som en bal. Såklart körde jag på en svart klänning, kan ju bara inte gå fel! Riktigt roligt, men när klockan var typ 11 drog vi ut på  stan  istället!





 
Me and my roooomie! 
 
 

158.

Idag fyller han 28 år, mitt livs kärlek. Jag saknar honom verkligen varje sekund och om  ni någon har upplevt fantastisk kärlek så kan ni ju tänka er hur det känns  att vara utan den ni älskar mest i fyra månader. Nu är det dock bara 67 dagar kvar och det känns FANTASTISKT!! 
 
Magnus, jag är verkligen världens lyckligaste tjej tack vare dig. Jag älskar dig!
 
 

157.

HAREJÄVLAR va gott det var att fira kanelbullens dag i USA. Älskar frosting!  Vet inte om Johanna C läser denna bloggen men om du gör det; Minns du den underbara bullen i skolfiket för två år sedan? USAbullen slog dock Skövdebullen med hästlängder... 
 
 
Hur firar ni denna underbara högtid?
 

156.

Älskar skolans frukost.
Omelett med bacon, ost och champinjoner och bacon samt blåbärspannkakor! 

155.

Glömde HELT att ta bilder under kvällens härliga träff på Forest Hill Country Club, men det var iallafall supertrevligt! Massa sköna människor och väldigt god mat. 
 
Ni får en bild ifrån helgens bravader istället, för att fylla  ut tomrummet!
 
 
 

154.

Hej hej hallå dagboken! (Någon mer än jag som älskade Bert när ni var yngre?!?) 

Iallafall så ska jag iväg på ett "svenskmöte" snart och träffa tjejerna och killarna från DeLaGardie-gymnasiet igen! Supertrevligt tycker jag! 


Ytterst cool tjej igår

153.

Min roomie spöade just skiten ur mig i tennis, någonting som min vinnarskalle inte klarar av! Hon spelar ju dock tennis i skollaget och det var min andra gång i livet så jag får väl bara öva, öva, öva så kanske jag kan slå henne en vacker dag. 


RSS 2.0